4 december 2021
Gaming accessoires

Ecologisch elektronica winkelen

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder onze computer. We werken er mee of spelen er spelletjes op. Wanneer je een computer koopt heb je er waarschijnlijk nooit bij stilgestaan wat dit voor het milieu betekent. Computers zijn erg slecht voor het milieu. Het opladen van je computer kost veel energie maar het produceren van een computer kost nog meer energie en CO2 uitstoot. Voor de productie zijn kostbare grondstoffen nodig. Computers maar ook mobiele telefoons bevatten allerlei materialen zoals koper, nikkel/kobalt, goud, aluminium, tin, glas en kunstof. Voor het delven van goud zijn giftige stoffen nodig zoals kwik. Het water dat wordt gebruikt bij de mijnbouw wordt vervuild. Dit water raakt weer vermengd met grondwater en dat heeft weer gevolgen voor het milieu. Wanneer je een computer bij lalashops gaming pc bestellen gaat, draag je automatisch bij aan een betere wereld omdat zij een deel van de winst gebruiken voor humanitaire- en ecologische projecten. 

Spelletjescomputer

Je gaat een game computer van lalashop.nl bestellen waar let je dan op. Koop een goede videokaart want dit is het kloppend hart van je computer. De videokaart verwerkt de visuele elementen die een een spelletje voorbij komen. Je hebt minimaal 30 maar liever nog 60 frames of meer per seconde nodig om optimaal te kunnen spelen. 

Computer en straling

Wanneer je achter een computer zit krijg je te maken met stralingen. Door zoutlampen bestellen via lalashop.nl kan je dit verminderen. Een zoutlamp ziet er niet alleen mooi uit maar ze hebben ook nog eens een positief effect op je gezondheid.Doordat het zoutkristal een overvloed aan positieve ionen in de lucht neutraliseert slaat het stof neer wat een positief effect heeft op de ademhaling. Teveel positieve ionen kan ontstaan door elektrische apparatuur en roken. Een zoutlamp bestaat uit een groot brok met zout met daar binnenin een gat met een gloeilamp of waxinelichtje.