4 december 2021
Logitech muis

De Logitech G-serie: speciaal voor gamers

Als gamer weet jij natuurlijk als geen ander dat normale accessoires vaak niet voldoen, zeker niet voor nieuwe games. Een muis van een paar tientjes is niet optimaal voor een shooter, bijvoorbeeld. Daarom zijn er computeraccessoires ontwikkeld speciaal voor de gamers. Het merk Logitech is daar onder andere heel goed in.

G-series

De Logitech G-Series is een serie van producten speciaal ontwikkeld voor gamers. Het betreft een doelgroep met hoge eisen en Logitech weet daaraan te voldoen met producten als gaming muizen, toetsenborden, headsets en stuurwielen. Allemaal afgestemd op de gamer en ontwikkeld in samenwerking met de gamewereld.

Stuurwielen

Veel van de gaming accessoires van Logitech zijn de moeite waard maar het stuurwiel is toch wel een bijzonder exemplaar. Samen met Sony ontwikkelde Logitech de G20 Driving Force. Deze set bestaat uit een wiel en pedalen. Dankzij de hulp van Sony is het stuurwiel volledig compatibel met Playstations. Logitech maakt nog meer sturen behalve deze.

Headsets voor gaming

Binnen de G-series van Logitech vind je ook een aantal headsets speciaal voor gaming. Ze zien er niet alleen stijlvol uit: de headsets van Logitech zijn bovendien geschikt voor pc en gebruik op consoles zoals Playstation en Xbox. 

Gaming accessoires

Andere gaming accessoires

Hoewel de G-series van Logitech goed aangeschreven staat, zijn er nog meer merken die inzetten op de markt van gamers. Gaming muizen, toetsenborden, stoelen, headsets, stuurwielen: je vind je in overvloed. Let bij je aankoop wel goed op de reviews: het ene product is het andere niet.