17 januari 2022
bitcoin games

Bitcoin games

Wist jij dat je ook geld kan verdienen door het spelen van games? Er zijn verschillende games waarbij cryptocurrency wordt gebruikt. Een voorbeeld hiervan zijn Bitcoin Games. Hierbij kan jij gokken met jouw eigen Bitcoins. Hiermee kan jij veel geld verdienen, maar ook weer veel geld verliezen. Lees hier snel verder over Bitcoin Games!

Wat is Bitcoin eigenlijk?

De Bitcoin is de populairste cryptomunt ter wereld. Daarnaast wordt het ook al gebruikt als een mondiaal betaalmiddel. De Bitcoin heeft een enorme waarde van ongeveer €45.000 in december 2021. Dit is de eerste decentrale munt die werkt zonder centrale bank of centrale beheerder. Dit betekent dat er bij transacties geen tussenpersoon nodig is. Het is de moeder van alle cryptomunten en daarom is de waarde zo ontzettend hoog. De munt is ontstaan op 3 januari 2009. In die tijd was de Bitcoin nog erg weinig waard. Voor een pizza werden in die tijd 2 Bitcoins gegeven. 

bitcoin games

Games

Er zijn veel verschillende games waarmee Bitcoin verdiend kan worden. Zo heb je bijvoorbeeld een MMO-Game, een First-Person shooter en Bitcoin Betting. Op internet staan veel van deze games, maar niet elke game is betrouwbaar. Het is erg moeilijk om “gratis” een Bitcoin te verkrijgen, dus let op! Er zijn momenteel veel scams.

Een voordeel van de Bitcoin Games is dat je er gratis geld mee kan verdienen. Dit zou groot kunnen worden in de toekomst. Daarnaast is het wellicht leuker voor de mensen die geen interesse in het handelen van een Bitcoin. Een nadeel van deze games is dat het erg veel tijd kost. Door het spelen van de Bitcoin Games, verdien je kleine hoeveelheden en dit kan lang duren tot je een redelijk bedrag hebt opgebouwd. 
Geïnteresseerd? Lees dan verder bij Bankr! Hier staat het volledige artikel over de Bitcoin Games. Start vandaag nog!